Wie is Eveline van der Wielen

 

voeten-wolken_kleur Sinds 1975 woon ik in Houten en ben in 1977 getrouwd met Ton. Samen hebben we 3 – inmiddels volwassen – kinderen. Ton is geboren en opgegroeid in Houten, ikzelf ben geboren in Amsterdam, toen ik 11 jaar was ben ik verhuisd naar Utrecht en uiteindelijk in Houten terecht gekomen.
Mijn hobby’s zijn lezen, wandelen, puzzelen en lekker creatief bezig zijn. Eigenlijk zie ik het leren ook als een van mijn (creatieve) hobby’s. Ik vind het namelijk heerlijk om naar school te gaan.

Waarom voetreflextherapeut?

Tijdens mijn eerste kennismaking met voetreflexzonemassage was ik enigszins verbaasd dat de masseur na de massage zoveel over mijn gezondheid c.q. lichamelijke gesteldheid kon vertellen.
Het intrigeerde me en ik heb me daarna verder in de voetreflexzone massage verdiept. Ik kocht literatuur, las vaktijdschriften, bezocht het internet en raakte nóg meer geboeid.

Een aantal jaren later kwam voor mij tijd en ruimte vrij om de opleiding te gaan volgen. Eindelijk was de gelegenheid om iets met voeten te gaan doen! Ik zocht op internet en heb uiteindelijk gekozen voor Sonnevelt Opleidingen. De introductie voelde goed, ik kreeg de indruk dat er behalve het aanbieden van lesstof ook veel tijd en aandacht aan het innerlijk van de mens (patiënt – therapeut) werd besteed.
Dit was voor mij de bevestiging dat ik de opleiding had gevonden die bij me past. Mijn keuze was gemaakt. En dat deze juist is, is tot nu toe alleen nog maar bevestigd.

Opleidingen

Mei 2006   diploma (3-jarige opleiding) voetreflexzone therapeute  bij Sonnevelt Opleidingen
Juli 2007   diploma medische basiskennis  bij Sonnevelt Opleidingen
Juni 2008  docentenopleiding voor voetreflexzone therapeute afgerond
Mei 2010 diploma polsdiagnostiek bij SanoPharm Ned. bv

Mei 2011  ADHD /Dyslexie bij total health opleidingen

April 2011 Chinflex Basis bij  total health opleidingen

Juni 2012 Chinflex Vervolg bij total health opleidingen